Reccs

Ezzel a bejegyzéssel szeretném megtörni azt a csendet, mely ezen a blogon uralkodik. Azért is köszöntött be a csend, mert elkezdődött az egyetem, videót időm nincs csinálni, szerkeszteni, ezért a videózás határozatlan ideig szünetelni fog. DE! A vendégszereplések, a No. blogon lévő élő adások nem fognak, és ide is írkálok majd, továbbá kiposztolom a közös videókat.

Tudjátok, az egyetem, pláne a Bölcsészettudományi Kar nem piskóta. Év közben egy csomó beadandó dolgozat, tanulnivaló, referátumkészítés ami fogadja az embert. És mérlegelnem kellett, melyik fontosabb: hobbi vagy karierr. És az utóbbira esett a választásom, mert az fontosabb. Akinek egy kis esze és empátiája van megérti, aki nem arra csak azt tudom mondani: sajnálom.

Kiemeltem ugyan, de mégegyszer mondom, hogy a vendégszereplések és az élő live showk nem fognak szünetelni részemről, mert ezekhez nem kell sok időráfordítás. Tervezgettem a 100. subscriber tiszteletére egy HunTubePoop-ot, ezt nem fogom és nem is tudom elkészíteni, de az ötleteket V-nek átküldöm, ha akarja felhasználja, ha akarja nem.

Egyszóval köszönöm az eddigi figyelmet, majd valamikor jelentkezem új saját videóval, ami talán a HonfogLOL 2. felvonása lesz. Ígéreteket nem teszek feleslegesen, nem akarok senkit sem áltatni, hiú ábrándokba kergetni.

Edit 2009, szeptember 25.: Bedöglött a laptop. Pontosabban az összes USB port, és lent a router sem enged fel, így csak a másik gépről tudok feljönni nagyritkán, a garancialevelet sem találtam meg a számlával egyetemben, ezért ha nem küldenek ki utólag akkor beadom alkatrésznek, de előtte lementek róla mindent és veszek egy márkásabbat. De miért pont akkor, amikor elkezdtem írni a dolgozatokat? Ez ki... szóval értitek...